Veilig betalen

Ideal

Betaal veilig met iDeal via uw eigen bank of maak het totaalbedrag vooraf zelf over. U kunt ook kiezen voor betalen bij aflevering (onder rembours).

Rolfokhoes - Master uitvoering

Rolfokhoes - Master uitvoering
Rolfokhoes - Master uitvoering Rolfokhoes - Master uitvoering

Afmetingen & opties:


* Lengte (cm):

* Omtrek (cm):

Hoes tot over trommel (**):


(**) Indien gekozen: diameter van uw trommel in cm:

Uw prijs:
Aantal:  Bestellen
   - of toevoegen aan -   

De master rolfokhoes wordt gemaakt van Sunbrella Plus (kleur nader te bepalen), met aan de bovenkant een extra versteviging van PVC doek. De rolfokhoes wordt zo vervaardigd dat hij makkelijk naar boven kan worden getrokken en goed en stevig kan worden vast gezet. De bovenkant wordt in een punt gemaakt en verstevigd met band, waaraan een lusje zit zodat de rolfokhoes aan de spinakerval naar boven kan worden gehesen.

Aan de zijkant wordt het doek op een speciale manier naar binnengeslagen en voorzien van zeilkousen. De zeilkousen worden voorzien van speciale kartrolletjes de sail snap blocks, die ervoor zorgen dat de lijn vloeiend kan worden aangetrokken. Aan de onderzijde valt de rolfokhoes over de trommel heen, zodat de trommel ook beschermd wordt tegen weersinvloeden. De onderzijde wordt voorzien van een extra verstevigde zoom en voorzien van een zeilkous voor doorvoer van de lijnen.

Bij een lengte van 10 meter of meer gebruiken wij 2 rolfok lijnen. Bij een lengte van 15 meter of meer gebruiken wij er 3. Tenslotte wordt er ook nog een rits ingezet Ykk 10 mm dubbel lips zodat de rolfokhoes zich ook makkelijk laat sluiten. Indien u twijfelt over de kleur, vraagt u dan bij ons een staaltje aan. Dan weet u zeker dat de rolfokhoes bij uw overige producten past.

Kleurenstalen zijn internet afbeeldingen en hierdoor niet bindend. Door mogelijk afwijkende beeldscherm en / of printer instellingen kunnen de kleuren afwijken van het origineel. Monsterkaarten zijn beschikbaar op aanvraag.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht            Goed

Voer onderstaande code in:Copyright 2012-2015 | Designed by MEC Portals BV