Veilig betalen

Ideal

Betaal veilig met iDeal via uw eigen bank of maak het totaalbedrag vooraf zelf over. U kunt ook kiezen voor betalen bij aflevering (onder rembours).

Franko verzending

Alle bestellingen boven € 250,00 worden franko door ons verzonden. Daaronder vragen we een kleine bijdrage in de verzendkosten.

Rolfokhoes 1 Rolfokhoes 2
Gebruiksaanwijzing

Om zo lang mogelijk plezier van uw nieuwe rolfokhoes te hebben adviseren wij u de door ons opgestelde gebruiksaanwijzing goed te lezen en op te volgen.

Bekijk gebruiksaanwijzing

Bestel online uw nieuwe rolfokhoes!

Een goede rolfokhoes beschermt uw kostbare rolgenua zodat deze minder snel door UV en vuil aangetast wordt. Daarnaast geeft een mooie hoes natuurlijk ook een fraaiere look aan uw jacht.

Wij leveren de rolfokhoezen in de master uitvoering standaard met katrollen (snapblocks) in plaats van zeilleuvers. Dit systeem is makkelijk te bedienen en beschermt uw rolgenua. De Master rolfokhoes kan door toepassing van de snapblocks makkelijk dichtgetrokken en naar beneden gehaald worden.

Diverse uitvoeringen: aan u de keuze
Alle budget uitvoeringen worden gemaakt van Vektor D2360 doek en alle standaard uitvoeringen van Sea Star doek van Sauledanautic. Dit geeft een fraaie uitstraling en bovendien zijn deze doeksoorten sterk waardoor ze lang mee gaan. De rolfokhoes in de master uitvoering wordt gemaakt van Sunbrella Plus doek.

Op maat gemaakt
Uniek in onze webshop is dat u na ingeven van de maten voor uw nieuwe rolfokhoes direct de prijs van uw nieuwe hoes te zien krijgt die na bestelling binnen 14 dagen speciaal voor u op maat gemaakt wordt in onze eigen zeilmakerij.

Productenvergelijking

Geen producten om te vergelijken.
Copyright 2012-2015 | Designed by MEC Portals BV